SUPERSPORT HNL

Kriza Hajduka vidljiva i u izboru momčadi kola, najbolji igrač dolazi iz Rudeša

08.04.2024 u 14:09

Bionic
Reading

Poraz Hajduka od Rijeke u 29. kolu SuperSport HNL-a rezultirao je smjenom Lukše Jakobušića s mjesta predsjednika kluba, a o krizi Bijelih dovoljno govori i činjenica da u momčadi kola nema niti jednog igrača Hajduka

Najbolje ocijenjeni igrač kola je dvostruki strijelac Rudeša u porazu od Osijeka 2:3 Tomislav Mrčela. Dobio je sjajnu ocjenu 8.6. Tik do njega je igrač Osijeka Kristijan Lovrić (8,4) koji je ušao u igru s klupe i u nekoliko minuta s dva gola donio pobjedu svojoj momčadi.

Strijelac jedinog gola u Jadranskom derbiju Marco Pašalić (8) i Stjepan Radeljić (7,4) jedini su igrači s ove utakmice koji su izabrani u idealnu momčad. Kakvu je igru Hajduk prezentirao jasno je i iz činjenice da niti jedan igrač splitskog kluba nije primirisao najbolji sastav, a igrali su derbi za ostanak u utrci za naslov prvaka.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Dinamo je deklasirao Istru slavio 4:1, a čak četvorica igrača zagrebačkog kluba su upali u momčad kola i to dvostruki strijelac Fran Brodić (8,3), strijelac prvog gola Gabriel Vidović (8), Martin Baturina (7,8) te Stefan Ristovski (7,4). I strijela gola za Istru Elias Filet se našao među najboljima (7,8), baš kao i Ivan Borna Jelić Balta iz Slaven Belupo (7,7). Golman kola je Oliver Zelenika (Varaždin) koji je dobio ocjenu 7,5. 

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.