KAMO ĆE ČARLI?

Krenula bitka Talijana i ruskih rivala za Ćorluku

07.07.2016 u 17:04

Bionic
Reading

Hrvatski branič Vedran Ćorluka navodno je izrazio želju za transferom iz Lokomotiva, i pred njegovim klubom je prilična dilema

Ćorluku je u Lokomotiv Moskvu prije četiri godine doveo bivši izbornik Slaven Bilić. U međuvremenu 30-godišnji Posavac postao je kapetanom kluba koji je zbog optimalnog zaleta za Euro zimus odbio i Bayern.

Danas, čini se, želi otići a živo je zainteresirana Fiorentina. Viole već 'raspolažu' hrvatskim veznjakom (Badelj) i napadačem (Kalinić), a sada žele i popularnog braniča koji bi ih do sada bio koštao - malo previše.

Talijanski Sky piše kako Lokomotiv za kapetana traži 7 milijuna eura, a Vedran godišnje 'jede' još 2 milijuna za plaću. Talijani procjenjuju da je to za Firentince previše i kako bi toliko teško platili.

No, u korist im ide činjenica da Ćorluku žele i moskovski rivali...


'U zasjedi' čeka najtrofejniji ruski klub Spartak koji nema problema s izdvajanjem spomenutih sredstava, no onda bi današnjem klubu ostao u ligi kao opasnost. Isti izvor navodi i da je Ćorluka sklon odlasku u Firenzu, što je još jedan dobar signal za 'viole' koji bi iskusnog Hrvata (90 nastupa za reprezentaciju) mogli dobiti po vrlo razumnoj cijeni.

Čarli ima nogomet 'u malom prstu' i čini se da se zaželio toplijih krajeva