zaludio je pola europe

Kreće rat za tinejdžersku senzaciju: Juventus ušao u utrku za ponajboljeg igrača ove sezone, a u cijelu priču uključen je i Ronaldo

31.10.2019 u 21:17

Bionic
Reading

Erling Haland je na meti brojnih velikana, a Salzburg će ga prodati za 50 do 100 milijuna eura

Erling Haland stigao je prošlog ljeta iz Moldea u RB Salzburg za pet milijuna eura i eksplodirao. U 15 utakmica ove sezone zabio je 22 gola i upisao šest asistencija što je statistika kojom se ne mogu pohvaliti niti najveći svjetski napadači. Haland ima tek 19 godina, a već je za njim poludjelo pola Europe.

Cijena mu je na Transfermarktu porasla na 12 milijuna eura, no jasno je da će ga Salzburg prodati za puno veći iznos od navedenog. Za mladog Haalanda su zainteresirani Napoli, Real Madrid i Liverpool, a sada se u utrku odlučio uključiti i Juventus koji ima i tajno oružje.

Torinski sastav želi mladog norveškog napadača privući Cristianom Ronaldom koji je dobio zadatak da mu poruči da se priključi upravo Juventusu.

Jasno je da Haland neće ostati u Salzburgu dulje od idućeg ljeta, kao i to da će Salzburg na njemu zaraditi velike novce. Nije poznato koliko će za njega tražiti, ali mediji nagađaju da će otići za neki iznos između 50 i 100 milijuna eura.