kupljen i trippier

Atletico novim sjajnim transferom pokazao da ozbiljno ne računa na Šimu Vrsaljka

17.07.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Atletico Madrid potvrdio je ove srijede dovođenje Kierana Trippiera, desnog braniča koji je zabio pogodak za englesku nogometnu reprezentaciju u polufinalu SP-a u Rusiji protiv Hrvatske...

Riječ je o 28-godišnjem nogometašu Tottenhama koji je na glasu kao jedan od najboljih na svojoj poziciji, a osim djelovanja po desnoj strani poznat je i po odličnom izvođenju slobodnih udaraca, što je pokazao u polufinalu SP-a protiv Hrvatske kada je zabio pogodak koji srećom nije bio dovoljan za pobjedu Engleza.

  • +34
SP u nogometu, polufinale: Hrvatska - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kieran Trippier u Atleticu bi trebao preuzeti mjesto jednog od junaka spomenute utakmice, Šime Vrsaljka koji zbog ozljede koljena još uvijek nije spreman vratiti se na travnjak, a vjeruje se da će izbivati do kraja 2019. godine.

Madridski klub doveo ga je za prilično povoljnih 22 milijuna eura i tako kompletirao obranu u kojoj se još nalaze Arias, Felipe, Hermoso, Gimenez, Lodi i Savić, a Diego Godin napustio je momčad i karijeru nastavlja u Italiji.

Atletico je ranije već napravio senzacionalni transfer i doveo Joaoa Felixa u poslu vrijednom 127 milijuna eura, a iz Reala je stigao Marcos Llorente, dok se očekuje da bi kupiti mogao i Jamesa Rodrigueza.

Dakle, Diego Simeone se ne šali ovog ljeta i namjerava obaviti rekonstrukciju momčadi nakon koje će ponovo biti ozbiljna prijetnja svima u Europi, a Realu i Barceloni u španjolskom prvenstvu...