PUT JE OTVOREN

Kranjčaru se ostvarila najveća želja uoči ždrijeba Lige prvaka!

04.08.2016 u 09:31

Bionic
Reading

Iako Dinamo neće biti nositelj u posljednjoj rundi kvalifikacija za Ligu prvaka, ispadanjem grčkog Olympiacosa put se otvorio hrvatskom prvaku, jer ostali potencijalni protivnici definitivno su po mjeri 'modrih'...

Nakon trijumfa u Tbilisiju Zlatko Kranjčar priznao je da priželjkuje izbjeći moćni Olympiacos u posljednjem pretkolu Lige prvaka, s kojim Dinamo nije imao dobra iskustva u prošlosti, a i radi se o uglednom i bogatom klubu koji su svi očekivali ove sezone u Ligi prvaka.

Međutim, dogodilo se veliko iznenađenje. Izraelski Hapoel Beer Sheva u dvije je utakmice izbacio grčkog prvaka i tako otvorio put svima prema elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Dinamo sada definitivno može odahnuti. Možda je i bolje što neće biti nositelj tijekom ždrijeba u petak. Naime, time je izbjegao izraelski Hapoel koji je najveće iznenađenje kvalifikacija, kao i bugarski Ludogorec koji je sjajnom igrom izbacio Zvezdu na Marakani.

Svi protivnici koje 'modri' mogu izvući su po mjeri, a samo je Red Bull Salzburg pokazao moć u prethodnim dvobojima kvalifikacija. Zbog toga bi austrijskog prvaka bilo dobro izbjeći, iako ne bi bio neprelazna prepreka.

Od ostalih, Legia je pokazala slabost odigravši 0:0 doma protiv Trenčina, dok se češka Viktoria spasila od ispadanja golom u 85. minuti kod Qarabaga, a Celtic i APOEL svoj su prolazak dalje osigurali u sudačkoj nadoknadi.

Dinamo zbog toga bez stresa čeka ždrijeb Lige prvaka i koga god izvukao ima solidne izglede proći dalje...