KLJUČNI POZIV

Kranjčar otkrio je li Mamić zaista otišao iz Dinama

30.06.2016 u 17:14

Bionic
Reading

Zlatko Kranjčar je treći puta sjeo na klupu Dinama i dio medija to naziva - novim vremenom. Braća Mamić su otišla iz kluba, vraćaju se klupske ikone Cico i Vlak... Novi klub?

Cico Kranjčar ne može bez Dinama. Vratio se na stadion na kojemu je rastao i trudi se vratiti pozitivnu energiju uoči europske sezone. Plav je do srži, ali i iskren čovjek. Tko ga je zvao da preuzme funkciju? Pa, naravno - Zdravko, kaže Kranjčar. Prije samo tjedan dana sam Mamić je iz Francuske javno poručio kako ne zna ništa o novom treneru, da ne smije obavljati dužnosti u Dinamu. Dobar vic...

Unatoč svim sudskim zabranama i mjerama opreza stariji Mamić i dalje neoemetano kadrovira u 'svom' klubu. Uloga savjetnika u Dinamu ima strahovito široke ovlasti i još je jedan pokazatelj da je novac u ovoj državi snažnija zaštita od atomskog skloništa. Nemojte se zavaravati, u Dinamu se ovoga naoko turbulentnog proljeća ništa nije promijenilo. Osim što je trener postao zamjenjiv, jer koliko god slavan bio ipak nema jedino prezime koje sa sobom nosi imunitet.