NE OSJEĆA PRITISAK

Kranjčar nije razočaran: Imamo šanse protiv Juventusa!

14.09.2016 u 23:04

  • +12

Liga prvaka, 1. kolo: Lyon - Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Jean Paul Thomas/PIXSELL

Bionic
Reading

Unatoč uvjerljivom porazu protiv oslabljene momčadi Lyona, Zlatko Kranjčar smatra da Dinamo nije ostavio pretjerano loš dojam ove srijede i vjeruje u pozitivan rezultat na Maksmiru protiv Juventusa...

S glatkih 3:0 Lyon je svladao 'modre' i tako potvrdio da će prvak Hrvatske biti autsajder u skupini H Lige prvaka. Dinamovi nogometaši bili su inferiorni tijekom cijelog susreta i zasluženo izgubili te pokazali da im prodani Pjaca, Rog i Eduardo zaista nedostaju. No, Zlatko Kranjčar nije bio previše razočaran.

'Poraz 3:0 ne može donijeti zadovljstvo, ali imali smo svoje prilike koje nismo realizirali. Jeftino smo poklonili prva dva gola, a mi nismo zabili. Rezultat je ne zadovoljava, ali to je nogomet. Igrali smo koliko možemo. Sigurno će ova utakmica promijeniti određene stvari u motivaciji i vjerujem da protiv Juventusa možemo nešto učiniti, ipak igramo na svom terenu,' izjavio je trener Dinama nakon utakmica pa dodao:

'Bili smo u drugom poluvrtemenu čak i ravnopravni, ali nismo zabijali. No, to je Liga prvaka u kojoj smo očekivali više, ali nismo napravili. Sutra je novi dan i s određenim ambicijama idemo dalje. Mislim da Dinamo može još bolje.'

Kranjčarovu momčad u nastavku sezone osim Juventusa čekaju i derbiji protiv Rijeke i Hajduka.

'Ovo je pakleni mjesec u kojem imamo vrlo teške utakmice. Sada nas čeka derbi s Rijekom u nedjelju i uvjeren sam da ćemo se spremiti za tu utakmicu i vjerujem u dobar rezultat. Zatim slijede Juventus i Hajduk. Vrlo težak raspored, ali mislim da to možemo apsolvirati,' zaključio je čovjek koji bi se mogao naći pod velikim pritiskom ako izgubi i sljedeću utakmicu.