andrej zapucao penal

Kramarić i Hoffenheim ni blizu senzacionalnog plasmana u Ligu prvaka!

15.08.2017 u 22:42

Bionic
Reading

U prvoj utakmici play-off runde kvalifikacija za Ligu prvaka Hoffenheim je kod kuće izgubio od Liverpoola rezultatom 2:1 i tako se našao u značajnom zaostatku uoči uzvrata na Anfieldu...

Hoffenheim nikad u svojoj povijesti nije igrao u europskim natjecanjima, a prvi nastup mu nije bio za pamćenje. Izvukao je u play-off rundi kvalifikacija za Ligu prvaka moćni Kloppov Liverpool, a prva utakmica u Njemačkoj pokazala je da se radi o jako teškom protivniku za Nagelsmannovu družinu.

  • +3
Liga prvaka, play-off: Hoffenheim - Liverpool Izvor: Reuters / Autor: RALPH ORLOWSKI

Liverpool je poveo zahvaljujući golu Alexander-Arnolda u 35. minuti, a onda golom Milnera koji je zabio uz pomoć Nordveita udvostručio prednost u 74. minuti. Kad se već činilo da je sve riješeno uoči uzvrata, Mark Uth uspio je u 87. minuti vratiti nadu Nijemcima i postaviti konačnih 1:2.

Andrej Kramarić odigrao je svih 90 minuta za Hoffenheim, ali nije uspio zabiti, čak ni iz penala kojeg je zapucao u 12. minuti. Dejan Lovren istu je minutažu imao u Liverpoolu.


U ostalim utakmicama Sporting i Steaua odigrali su bez golova, a ciparski APOEL približio se Ligi prvaka pobjedom 2:0 protiv Slavije Prag. Minimalnu pobjedu u gostima ostvario je CSKA kod Young Boysa, a senzacionalni Qarabag je sredio Kopenhagen i približio se elitnom klupskom nogometnom natjecanju...

Uzvrati se igraju sljedeći tjedan.

Liga prvaka, play-off:

Hoffenheim – Liverpool 1:2 (Uth 87 / Alexander-Arnold 35, Milner 74)