izazov na anfieldu

Kramarić i engleska trauma: Je li vrijeme da tome konačno dođe kraj?

23.08.2017 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon sezone za zaborav u dresu Leicester Cityja i nespretno promašenog penala prije tjedan dana protiv Liverpoola, Andrej Kramarić ove srijede dobrom igrom ima priliku doći na svoje na Anfieldu...

Naš 26-godišnji reprezentativac engleski nogomet definitivno ne pamti po dobrome. Pomalo je nevjerojatno da napadač klase Kramarića nije bio u stanju izboriti mjesto niti na klupi u Leicester Cityju, ali upravo se to dogodilo prije dvije godine.

  • +3
Andrej Kramarić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Andrej je šampionsku sezonu 'lisica' napustio već tijekom zime, a dolazak u Hoffenheim pokazao se kao dobra odluka, jer redovito trpa golove u Bundesligi i izborio je s malim klubom prvi povijesni plasman u europsko natjecanje osvojenim četvrtim mjestom u njemačkom prvenstvu prošle sezone.

No, opet su mu se na putu našli Englezi i u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka doživio je novu traumu, s obzirom da je vrlo loše izveo penal i tako upropastio priliku dovesti u vodstvo Hoffenheim protiv uglednog protivnika.

Liverpool je na kraju utakmicu pobijedio 2:1, a tragičar Kramarić oporavio se za vikend pobjedničkim golom protiv Werdera i sada je vrijeme da i toj engleskoj agoniji dođe kraj.

Hoffenheim opušten dolazi na Anfield ove srijede, a Andrej će sigurno dobiti priliku i ako odigra kako zna, mogao bi dovesti obranu Liverpoola u probleme. Rezultat 1:2 neće biti lako preokrenuti, ali dvoboj je daleko od riješenog.

'Ako pobijedimo, ljudi će biti prilično šokirani kad se vratimo u Njemačku,' kaže trener Julian Nagelsmann koji od Kramarića i Wagnera očekuje golove izostale u prvom dvoboju.

Ako se senzacija zaista dogodi, Andrej će zaboraviti sve loše što se dogodilo na Otoku i doživjeti veliko olakšanje...