dolazi njegov trenutak?

Kovačić u Realu napokon dobiva priliku koju je toliko dugo čekao?

16.02.2018 u 17:20

Bionic
Reading

Real je potvrdio kako je Toni Kroos ozlijedio ligamente lijevog koljena, a španjolski mediji vjeruju da će ga Mateo Kovačić zamijeniti ovog vikenda protiv Betisa, a možda i u uzvratnom spektaklu u Parizu protiv PSG-a...

Otkad je potpisao za madridski klub naš mladi 24-godišnji veznjak nikako da se nađe u glavnoj ulozi u nekoj od velikih utakmica Reala pa je tako odgledao s klupe oba finala Lige prvaka koja su njegovi suigrači osvojili.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isto je bilo i u spektakularnoj prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Bernabeuu u srijedu protiv PSG-a. Mateo Kovačić nije odigrao niti minute, no to bi se moglo napokon promijeniti u uzvratu.

Naime, Real je potvrdio kako je Toni Kroos ozlijedio ligamente lijevog koljena. Zasad se ne zna težina ozljede i koliko dugo će izbivati, no vrlo bi lako mogao propustiti uzvratni okršaj u Parizu 6. ožujka, u kojem njegov klub brani 3:1 prednost iz prve utakmice.

Španjolski mediji prognoziraju kako će Kroosa ovaj vikend upravo Kovačić zamijeniti u udarnoj momčadi protiv Betisa, a mogao bi i u Parizu ako se Nijemac do tad ne oporavi...