je li moguć ovakav rasplet?

Dvije priče koje imaju dodirnih točaka: U glavnim ulogama Modrić i Pogba

16.02.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Iako je do prijelaznog roka ostalo još više od pet mjeseci, već su krenule špekulacije oko mogućih transfera. Prema 'ekskluzivnoj' informaciji The Suna - Real će u ljeto dovesti Paula Pogbu

Real je postao svjestan toga da je španjolski naslov već izgubljen i rade se planovi kako će izgledati sastav u novoj sezoni.

Prema informacijama kojima raspolaže The Sun, Real će u ljeto pokušati kupiti Paula Pogbu, kojeg su željeli u svoje dvorište dovesti još prije dvije godine, odnosno prije nego se Francuz vratio u Manchester United.

  • +11
Real - PSG (1. utakmica osmine finala LP-a) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U tekstu se napominje kako Pogba pak nema želju otići iz Uniteda i da će pokušati odraditi što više od svog petogodišnjeg ugovora.

Međutim nogomet je postao veliki posao i ako Real odluči ponuditi određeni novac, a spominje se 120 milijuna funti, onda se sigurno ništa neće pitati Pogbu.

Osim toga, mediji već dva dana pišu o sukobu Josea Mourinha i francuskog napadača kojeg je Portugalac prozvao nakon poraza od Newcastlea. Nastavi li Mourinho u tom pravcu, sigurno će i Pogba promijeniti svoj stav oko odlaska iz Uniteda.

A da se u cijeloj ovoj priči možda i krije malo istine, potvrđuje ponuda jedne engleske kladionice, u kojoj je koeficijent da će se Luka Modrić na kraju sezone iz Reala preseliti u Manchester United tek 1,35. Drugim riječima - čisti zgoditak.

A svi znamo da je Mourinho zaljubljen u našeg igrača još iz vremena kada je Modrić nosio dres Tottenhama. Potom su surađivali u Realu, a prema ovim napisima - lako je moguće da opet budu kolege već u novoj sezoni.