RIJEŠIO SE ČETVORICE

Kovač krenuo u veliku čistku: Žao mi je, ali i to je moj posao!

04.01.2017 u 08:37

Bionic
Reading

Nakon iznimno uspješnoj jesenskog dijela prvenstva Niko Kovač odlučio se tijekom zimskog prijelaznog roja riješiti četvorice igrača koji nisu zadovoljili da bi se zatim mogao posvetiti dovođenju pojačanja i uigravanju ekipe...

Eintracht se možda prošle sezone borio za opstanak, no u ovoj leti visoko u Bundesligi. Četvrto mjesto na ljestvici koje trenutno drži uoči proljetnog nastavka sezone nije u Frankfurtu očekivao baš nitko, a velike zasluge pripadaju i bivšem hrvatskom izborniku koji je taktički odlično posložio momčad.

Kovač je svjestan da razloga za opuštanje ove zime nema pa je odlučio posložiti momčad do kraja. Prvi potez ovog siječnja bilo mu je otpisivanje četvorice nogometaša: Johannesa Fluma, Slobodana Medojevića, Enisa Bunjakija i Joela Gerezgihera. Trener Eintrachta im se zahvalio i objasnio im da više nisu dio momčadi te da neće s ostatkom ići na pripreme u Abu Dhabi.

'Naravno da to nije lako napraviti, ali to im je i ranije najavljeno. Nažalost, to je dio posla koji ja moram preuzeti,' osvrnuo se na svoju odluku Niko Kovač.

Što se pojačanja tiče, u klub je zasad stigao mladi 19-godišnji Max Besuschkow od kojeg se u veznoj liniji očekuje iskorak u sezonama koje dolaze...