KRATKO I JASNO

Kovač demantirao glasinu koja je uzbunila nogometnu Njemačku!

28.05.2017 u 12:15

Bionic
Reading

Nakon što je izgubio u finalu njemačkog Kupa od Borussije, Niko Kovač srdačno se zagrlio s predsjednikom protivničkog kluba Hansom-Joachimom Watzkeom. Probudio je taj prizor glasine o njegovom preuzimanju dortmundskog kluba sljedeće sezone, ali naš bivši izbornik to je demantirao...

Podsjetimo, već neko vrijeme u Njemačkoj se piše da bi Thomas Tüchel mogao napustiti klupu Borussije Dortmund koja ove sezone nije bila u stanju zaprijetiti Bayernu u Bundesligi, već je završila tek na trećem mjestu.

U njemačkom pak Kupu puno je bolje prošla momčad iz Dortmunda, izbacivši Bavarce u polufinalu, da bi sve zaokružila trijumfom u finalu protiv Eintrachta kojeg vodi Niko Kovač.

No, Nijemci očito ne vjeruju da je trenersko mjesto Tüchela time osigurano, a prizor predsjednika Hansa-Joachima Watzkea kako srdačno grli poraženog Kovača nakon susreta probudio je glasine da bi bivši izbornik Hrvatske mogao preuzeti slavni klub. Ipak, brzo je ta teorija demantirana.

'Samo nam je čestitao na žestokoj borbi. Nije usput bilo i pregovora,' našalio se Niko Kovač kojem trenerska reputacija u Njemačkoj raste i mogao bi u bližoj budućnosti preuzeti neki od klubova iz gornjeg doma ljestvice, a povezuje ga se čak i s Bayernom...