RESPEKT DA, STRAH NE

Kostarika? Za Grke sumnje u prolaz nema

28.06.2014 u 16:27

Bionic
Reading

Vezni nogometaš grčke reprezentacije Andreas Samaris izrazio je uvjerenje da on i suigrači mogu izbaciti Kostariku i plasirati se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Brazilu...

Grčka se u drugi krug SP-a plasirala doslovno u zadnjim sekundama nakon što je u 3. kolu skupine C pobijedila Obalu Bjelokosti (2:1) pogotkom Georgiosa Samarasa s bijele točke duboko u sudačkoj nadoknadi. Osmina finala joj donosi okršaj protiv Kostarike koji se igra u nedjelju u Recifeu.

'Gledao sam sve tri utakmice Kostarike u skupini. Iako nema u sastavu zvijezda poput Kolumbije i Obale Bjelokosti protiv kojih smo igrali, ima momčad u pravom smislu te riječi, a to je čini još opasnijom. Činjenica da je završila na prvom mjestu u skupini s Urugvajem, Italijom i Engleskom govori sve', naglasio je Samaris koji je bio strijelac prvog pogotka protiv Bjelokošćana.

'Mjesecima smo govorili da nam je cilj plasman u osminu finala, no sada mislim da možemo i dalje. Imam dobar osjećaj prije utakmice protiv Kostarike', dodao je veznjak Olympiacosa.