oba iz zagreba

Koronavirus ušao i u hrvatski nogomet; dva drugoligaška kluba u samoizolaciji

26.06.2020 u 13:22

Bionic
Reading

U utorak su prijateljsku utakmicu igrala dva zagrebačka drugoligaša, Hrvatski dragovoljac i Kustošija, a kako je kod jednog igrača momčadi iz Sigeta nalaz na COVID-19 bio pozitivan, 20-tak igrača moralo je u samoizolaciju

Nakon utakmice Hrvatskog dragovoljca i Kustošije u utorak jedan igrač momčadi iz Sigeta bio je pozitivan na testu za COVID-19 pa je 20-ak ljudi stavljeno u samoizolaciju.

'Nažalost, prilikom testiranja, poslije prijateljske utakmice s Kustošijom, jedan od naših igrača bio je pozitivan na koronavirus i najvjerojatnije će cijela momčad zajedno s trenerima morati u samoizolaciju. Hoće li se to dogoditi ili će ići samo ona momčad koja je sa zaraženim igrala u drugom poluvremenu, to će se saznati također u petak, kao i što će morati učiniti momčad Kustošije', rekao je za Sportske novosti trener Hrvatskog dragovoljca Boris Perković.

Preventive radi, iako u NK Kustošiji nitko nema simptome zaraze, igrači koji su igrali drugo poluvrijeme i bili u potencijalno bliskom kontaktu s pozitivnim igračem, njih 11, također su poslani u samoizolaciju na inicijativu trenera. Redovito mjere temperaturu po dolasku u klub.