popis zaraženih

Koronavirus pokosio igrače Hajduka; upitne pripreme u Portugalu i atraktivne utakmice protiv velikana

06.01.2022 u 11:48

Bionic
Reading

Splitski Hajduk našao se u velikim problemima na početku priprema za nastavak sezone jer ih je uzdrmalo i pokvarilo planove širenje koronavirusa među igračima

Kao što je poznato Hajduk je organizirao glavni dio priprema za nastavak sezone u Portugalu gdje je bilo u planu odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica, a na listi protivnika našli su se Ajax, Servette i Slavia Prag.

No, loše vijesti stigle su nakon redovitog testiranju igrača i djelatnika kluba na koronavirus jer se na listi našla još petoricu zaraženih. Na listi zaraženih su nogometaši, ali i djelatnici kluba.

Tako je u Hajduku trenutačno sedam zaraženih igrača te je samim time upitno hoće li momčad uopće putovati u Portugal gdje bi trebali krenuti subotu 8. siječnja, a spomenuta utakmica protiv Ajaxa zakazana je za nedjelju 9. siječnja.

No, probleme imaju i njihovi potencijalni protivnici pa su tako iz Servettea otkazali dolazak u Portugal zbog problema s a zaraženim igračima, a slične probleme ima i Ajax.

Tako su pripreme i atraktivne utakmice Hajduka došle u pitanje i mnogi su uvjereni kako će vrlo vjerojatno biti otkazane. No, do konačne odluke i eventualne promjene plana (možda neki od hrvatskih otoka) svakako se računa de se ipak putuje u Portugal.

  • +22
Započele zimske pripreme igrača Hajduka Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX