'VIKALI STE DA JE PANJ'

Kontroverzni Kukoč usporedio Igora Tudora i Ivana Leku; a ovo što je rekao vrlo je bolno...

20.02.2023 u 16:16

Bionic
Reading

Od dolaska Ivana Leke na klupu Hajduka, splitski je klub u prvenstvu upisao tri pobjede i dva poraza. No, igra njegove momčadi još uvijek nije na nivou koji bi zadovoljio Hajdukove navijače, pa se i nakon pobjede u Varaždinu, odnosno nakon okršaja s Goricom moglo čuti i zvižduke

Tonći Kukoč, bivši Hajdukov igrač, koji se nije libio reći sve što misli, pa je često znao udarati i po HNS-u, posebice u vrijeme dok je njime preko svojih pijuna upravljao Davor Šuker, sada se pozabavio svojim bivšim klubom.

A da bi opisao stanje u njemu, usporedio je aktualnog trenera Marseillea Igora Tudora, koji radi sjajan posao na klupi ovog francuskog kluba, te Hajdukova stratega Ivana Leku.

'Dok je Igor (op.a. Tudor) trenirao Hajduk, vrijeđali su ga i omalovažavali, vikali da je panj, i da nema pojma o nogometu, 3-5-2 neznalica. A s tom istom formacijom 3-5-2 napravio je čudo s Veronom, i sada radi čuda sa Marseilleom. Tamo ima igrače, u Hajduku ih nije imao. I to je kraj priče.

Ovo je još jedan dokaz da nije problem uvijek u treneru.

Ista stvar se sada događa s Lekom, samo što je on na Poljud došao sa tri trofeja, koja je osvojio s formacijom 3-4-3. I njega se sada vrijeđa da nema pojma.

A jedina i prava istina je da nema kvalitetne igrače da odgovore toj formaciji i tu sve završava', pojasnio je 32-godišnji bivši nogometaš.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore