NOVI IZAZOV

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč ima novi klub; ne, ne vraća se u HT Prvu ligu, a nosit će dres s brojem 50

30.09.2020 u 16:21

Bionic
Reading

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč (30) ima novi klub, karijeru nastavlja u Mađarskoj, a nosit će dres prvoligaša Kisvarda

Poslije Hajduka, Istre 1961, Mosora, Hrvatskog dragovoljca, Brescije, CSKA Sofije, Livorna, Coma, Zrinjskog Mostara i Honveda, nova destinacija Kukoča je Kisvard koji se nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice poslije četiri kola i šest osvojenih bodova.

Samoprozvani najbolji lijevi bek Hrvatske u novom klubu imat će dres s brojem 50, a o njegovom dolasku govrio je sportski direktor Attila Revesz:

'I prije smo bili u kontaktu s Tonćijek Kukočem, a sada nam je trebalo pojačanje na njegovoj poziciji zbog ozljeda i bolesti pa se opet pojavilo njegovo ime. Nadam se da ćemo njegovim dolaskom ojačati mjesto lijevog braniča i da će momčad imati od toga koristi.'

Kukoč je stigao kao slobodan igrač, a od ljeta 2018. je u Mađarskoj, jer je ranije bio član Honveda pa s prilagodbom ne bi trebalo biti problema.

Inače, prije par mjeseci čak se spominjako Kukočev povratak u HT Prvu ligu, ali to se ipak neće dogoditi.

Ovaj iskusni nogometaš dobrog udarca lijevom nogom u našoj javnosti je poznat ponajviše po kontroverznim izjavama o HNS-u, Dinamu, svojem Hajduku, pojedinim reprezentativcima koji su igrali na njegovoj poziciji, a ovdje možete pročitati neke njegove medijske istupe koji su podizali prašinu u hrvatskom nogometu.