svi zabrinuti

Kontroverzni australski tenisač Kyrgios rekao o Đokoviću i Nadalu ono o čemu mnogi šute: Bila bi to katastrofa!

29.12.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Australski tenisač Nick Kyrgios izjavio je da bi to bila katastrofa ako nitko od 'velike trojke' ne zaigra na prvom Grand Slamu sezone, Australian Openu

Za Rogera Federera već se odavno zna da neće sudjelovati jer se oporavlja od operacija koljena. Rafa Nadal zarazio se koronavirusom i još nije potvrdio nastup na prvom Grand Slamu sezone (morao je u izolaciju) dok Novak Đoković još nije otkrio je li cijepljen, a što je obavezno za sve tenisače i tenisačice koji će nastupiti na Australian Openu.

'Iako ne znam kakva je Đokovićeva situacija, on je potreban tenisu. Nadam se da je imao dobar Božić i da će još dugo igrati. Kao što sam i prije rekao, Federer, Nadal i Đoković trebali bi igrati. Ako ne bude sve trojice, to će biti katastrofa za navijače i sve koji uživaju u tenisu. Njihov izostanak bit će prilika za neke mlade igrače da ostvare dobar rezultat, ali tenis treba Federera, Nadala i Đokovića', izjavio je Kyrgios, kontroverzni tenisač poznatiji po incidentima nego rezultatima.

I brojne ozljede prisilile su teniske zvijezde da otkažu nastup, pa na Australian Openu neće biti Serene Williams, Biance Andreescu, Stana Wawrinke i Dominica Thiema.