neslavan svršetak

Konačni kraj suca koji je svojim potezom šokirao cijelu Francusku!

23.03.2018 u 18:55

Bionic
Reading

Tonyju Chapronu koji je udario nogometaša Nantesa Diega Carlosa povećana je suspenzija na osam mjeseci i neće više suditi ove sezone, nakon koje bi trebao otići u sudačku mirovinu...

Incident na utakmici PSG-a i Nantesa 14. siječnja šokirao je francusku nogometnu javnost koja ne pamti već dugo udaranje nekog od igrača od strane arbitra.

  • +2
Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Upravo je to napravio Tony Chapron koji je izgubio živce kad je pao trčeći u jednoj akciji, optuživši Diega Carlosa da ga je namjerno sapleo, iako je do kontakta došlo slučajno. U trenutku ludila pokušao je srušiti nogometaša Nantesa, a zatim mu je pokazao crveni karton.

Chapron je za svoj potez dobio suspenziju od šest mjeseci, od kojih su tri trebala biti uvjetno, ali mu je komisija za žalbe povećala kaznu na osam mjeseci, što znači da neće više suditi ove sezone.

Autor: Youtube

S obzirom da bi 45-godišnjak trebao otići u sudačku mirovinu sljedećeg ljeta, to će biti i neslavni kraj njegove karijere u kojoj je imao priliku suditi tek jednu utakmicu Lige prvaka, između Rubina i Panathinaikosa 2010. godine, no ostat će u pamćenju po svom posljednjem suludom potezu, onom u siječanjskom derbiju francuske lige...