MAXtv PRVA LIGA - 23. KOLO

Kolar kaznio Istru za sve njezine promašaje

27.02.2015 u 19:51

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 23. kola MAXtv Prve lige Istra 1961 na svom je stadionu dočekala Lokomotivu

Istra je po broju pobjeda najskormija momčad MAxtv Prve lige, ali ipak nije na začelju tablice. No, za pomak iz opasn ezone Pamićeva momčad traži prvu pobjedu u proljenom dijelu sezone, a suparnik joj je zahuktala Lokomotiva.

Međutim, nakon prvog poluvremena, 'žuto-zeleni' mogu biti sretniji jer ostavili su i bolji dojam ali i jednom matirali suaprničkog vratara.

Učinio je to Tomić u 23. minuti nakon lijepe akcije Joa i Pavlovića.

U nastavku utakmice obje su momčadi imale svoje prigode. U 48. minuti za goste je promašio Jerko Leko, da bi od 56. do 58. minute Istre imala dvije izrazite prilike, a Jo je čak pogodio i vratnicu.

Istrin Brazilac dobru je prigodu imao i u 62. minuti, kada je njegov udarac, a nakon ubačaja iz kuta, zaustavio gostujući vratar Sluga.

Pamić je 'zakuhao' priliku za Istru i u 70. minuti, no Špehar nije bio dovoljno 'dugačak' pa je propala još jedna prilika Istre.

Priliku da riješi dvoboj u 85. minuti imao je i Matoš no njegov je udarac otišao koji centimetar preko gola.

I kada su se domaćini ispromašivali, stigla je kazna. U 88. minuti Kolar je ispromiješao domaću obranu i pokraj Brkića pogodio suprotni kut Istrina gola.

Na kraju i jedna bizarna situacija. Kada je vrijeme već isticalo, Leko je odugovlačio s izvođenjem kornera pa mu je sudac Zebec pokazao žuti karton, a kako mu je to bio drugi, Leko je morao napusiti teren.