BEZ MILOSTI

Kobna prepirka; evo zašto je Kranjčar prekrižio Ježinu

25.07.2016 u 20:10

Bionic
Reading

Dinamo očekuje prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka, a uoči važnog europskog sraza protiv imenjaka iz Gruzije (utorak, Maksimir) trener Zlatko Kranjčar napravio je čistku u svlačionici

Kao što smo pisali, hrvatski prvak ima više od 30 igrača pod ugovorom u prvoj momčadi pa je trener Kranjčar odlučio napraviti mjesta u svlačionici.

U Dinamu B tako su završili Antonio Ježina, Mario Musa, Zvonko Pamić i Dejan Radonjić, a sprema se i transfer Franka Andrijaševića u Rijeku. Na izlaznim vratima još su neki igrači.

Ipak, najveće iznenađenje je to što je 'modri' strateg prekrižio Ježinu, igrača koji je započeo sezonu kao prvi vratar jer je portugalski golman Eduardo bio na produljenom odmoru zbog obveza u reprezentaciji na Euru.

Kranjčar je objasnio zašto je tako postupio.

'Na tu temu ne želim ulaziti u preveliku diskusiju. Odnos prema kapetanu Antoliću mora biti na najvišoj razini. Ježina je tu pokazao malo nediscipline i nekontroliranosti, to je to. Čim raspravljaju, nije dobro... Zato sam tako odlučio', rekao je trener za Sportske novosti

Tako je verbalni sukob Ježine s Antolićem bio koban samo za vratara koji si je možda tako zapečatio sudbinu u maksimirskom klubu.