ZAHVALA IZ BIJELJINE

Klub iz Republike Srpske oduševljen Rakitićevom gestom

07.03.2016 u 18:04

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić postao je jedan od sponzora premijerligaša iz BiH, Radnika iz Bijeljine, s područja Republike Srpske

Radnik je 2012. osvojio titulu u prvoj ligi Republike Srpske te je izborio elitni rang u BiH. Prošlih godina zadržao se u premijerligaškom društvu, a ove sezone je na sjajnom četvrtom mjestu.

Iako se bori za Europu, uvjeti na stadionu su daleko od zadovoljavajućih pa je klub krenuo u obnovu stadiona. Gorući problem je semafor, a predsjednik Radnika Mladen Krstajić, bivši srpski reprezentativac, krenuo je u potragu za sponzorima.

Naišao je na otvorena vrata kod bivšeg suigrača iz Schalkea Ivana Rakitića, koji trenutačno nosi dres Barcelone.

'Sve pohvale za Ivana Rakitića, koji je uspio na prijedlog i organizaciju mog prijatelja Petra Stevića odazvati se akciji kako bi Gradski stadion u Bijeljini dobio novi semafor. Ovo je sjajna gesta Ivana, s kojim sam u Schalkeu proveo pet godina. Radi se o fantastičnom čovjeku koji je bez imalo razmišljanja prihvatio Petrov prijedlog. Velika je čast imati takvog prijatelja, a ovom prilikom u svoje osobno ime i u ime grada Bijeljine puno mu se zahvaljujem za ono što je učinio. Za Radnik je ovo velika stvar u trenucima kad imamo najbolje rezultate u Premijer ligi otkako se klub natječe u elitnom bosanskohercegovačkom društvu', napisao je Krstajić.