ht prva liga

Klopp iznenađujuće stigao na Šubićevac; Šibenik osigurao dva zvučna pojačanja za nastavak turbulentne sezone

17.02.2022 u 15:23

Bionic
Reading

Teški su dani na Šubićevcu. Trener Ferdo Milin u subotu je dobio otkaz nakon katastrofalnog domaćeg poraza 5:0 od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca, a klub će napustiti i neki od prvotimaca. No, nova uprava brzo je angažirala dva zvučna pojačanja

Šibenik je objavio kako su na Šubićevac za nastavak sezone stigla dva nova igrača. I obojica su poprilično zvučnih imena...

Prvo je pojačanje Eros Grezda (26), bivši igrač Lokomotive i Osijeka stigao je u Šibenik kao slobodan igrač nakon što je dobio raskid ugovora s Osijekom. Nenad Bjelica na Grezdu ne računa, a on je polusezonu proveo u Mađarskoj, u redovima momčadi ZTE Zalaegerszegi. No, Grezda se tamo nije naigrao, nastupio je u tek pet utakmica. Sada će karijeru pokušati oživjeti na Šubićevcu, u redovima Šibenika.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +14
NK Šibenik - NK Hrvatski dragovoljac, HT Prva liga, 11.2.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Potpisao je do kraja ove sezone s tim da postoji i opcija produljenja ugovora na još godinu dana. Na žalost, s obzirom na to da je tek izašao iz korone, neće ga biti na utakmici u Rijeci, ali bi zato trebao biti spreman za domaći dvoboj s Istrom', kazao je sportski direktor Šibenika Hrvoje Kulušić za sibenskiportal.hr.

No, osim Grezde, Šibenik je osigurao još jedno pojačanje zvučnog prezimena. Novi član prvoligaša sa Šubićevca je i francuski desni bek Alexander Klopp (21)!

Spomenuti Klopp prošle je sezone igrao za Primorac iz Biograda, a sjajan je dojam ostavio na Kup utkmici protiv Hajduka koji je tada teškom mukom izborio prolazak u sljedeće kolo.

NK Šibenik - NK Hrvatski dragovoljac 0:5, sažetak utakmice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

S obzirom na to da se slobodni igrači mogu dovesti i nakon što je 15. veljače završio prijelazni rok, sa Šubićevca poručuju kako nije isključeno dovođenje još nekog pojačanja kao što su Klopp i Grezda.

I dalje je otvoreno pitanje glavnog trenera. Za sada je jasno da će Marko Kartelo sigurno će voditi momčad u sljedeće dvije utakmice, a lako je moguće da nekadašnji kapetan Šibenika postane trajnije rješenje na klupi momčadi.