ČEKA SE DINAMO

Klopp i Liverpool odlučili - Ante Ćorić je naš!

05.07.2016 u 20:26

Bionic
Reading

Odlični mladi veznjak Dinama Ante Ćorić, kojeg su u ponedjeljak zvali iz Napolija, s Dinamom je na pripremama u Sloveniji. No pitanje je koliko još dugo

Naime, iz vrlo pouzdanih izvora doznajemo kako su Jürgen Klopp i Liverpool sastavili konkretnu ponudu, na traženih 15 milijuna eura te je poslali na stol Dinamovih čelnika.

Naravno, sada je na potezu 'modra' uprava odnosno njihov vanjski savjetnik Zdravko Mamić, te što će u Maksimiru odlučiti. I hoće li sada - nakon ispunjenja prvih želja odnosno odštetnog zahtjeva - krenuti s licitacijom te tražiti koji milijunčić više.

Nijemac na Liverpoolovoj klupi, Jürgen Klopp želio je da se Ćorić priključi momčadi na turneji po SAD-u kako bi što prije ušao u pogon.

Podsjetimo, ovo nije prva ponuda iz Engleske koja je stigla na Ćorićevu adresu - jer mladi je Ante očarao Pepa Guardiolu, koji ga je silno želio dovesti u Manchester City. Čak su i uvjeti bili nešto povoljniji, ali Ćoriću nije bilo ponuđeno jamstvo igranja odnosno razvoja. Liverpool je očito odigrao mudrije.

O ovoj bi se ponudi u Dinamu moglo razgovarati već u srijedu, pa postoji mogućnost da Ćorić vikend ne dočeka kao igrač Dinama.