Nikad iskreniji

Klopp doveo igrača za 127 milijuna eura pa priznao: Sad shvaćam da sam pogriješio

11.08.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Nakon što je Liverpool odlučio dovesti Moisesa Caiceda u transferu vrijednom čak 127 milijuna eura, oglasio se često kritizirani trener Jurgen Klopp. A razlog je mnogima poznat

Naime, od prije je poznato kako je karizmatični Nijemac Jurgen Klopp govorio 'kako ga ne zanimaju potpisi vrijedni 100 milijuna funti.'

No, kad je postalo poprilično jasno da im upravo u tako velikom transferu vjerojatno dolazi 21-godišnji reprezentativac Ekvadora Moises Caicedo, Klopp – koji je još 2016. da takvi transferi nemaju smisla - se oglasio:

'Sve se promijenilo. Sviđa mi se to? Ne! Jesam li shvatio da sam bio u krivu? Da, definitivno. Tako to ide. Nije sjajno, ali…', kazao je kratko Klopp dodavši:

'Neće opet ići obrnuto. Saudijska Arabija tu definitivno neće pomoći. Ne krivim nikoga, ali još jedno tržište s puno novca jednostavno neće pomoći', dodao je Klopp.

Još je puno toga rekao oko slaganja momčadi i da pokušavaju dovesti najbolje moguće igrače, ali je jasno kako će nakon ovog transfera - koji još nije potvrđen - biti puno kritika na njegov račun:

'Ako me ljudi žele gađati mojim citatima od prije pet ili šest godina, nema problema. Tog dana je bilo ono što sam mislio. Sad shvaćam da sam pogriješio. Lako je to priznati', iskren je bio Klopp koji se u svom stilu 'posuo pepelom.