ZABAVA NA ŠALATI

Klavijaturist Parnog valjka na teniskom se terenu bolje snašao od Gorana Ivaniševića!

25.11.2022 u 17:03

Bionic
Reading

'Odlično je Silvio Marić ovo organizirao, ovo je postao ozbiljan turnir. Ljudi se zabavljaju i igraj dobar tenis. Ima dobrih rekreativaca, malo zabave, druženja', rekao je Goran Ivanišević, koji je zaigrao na posljednjem turniru Stars Open Toura ove godine.

U zabavnom spektaklu, koji je napunio teniski balon na Šalati, Goran je igrao s imenjakom Hofšteterom, inače španerom reketa, koji radi za Zvereva, Tsitsipasa, Čilića..., protiv bivšeg Davis Cup reprezentativca Kreše Ritza i klavijaturista Parnog valjka Berislava Blaževića.

Brojni su majstorski potezi izmamili pljesak publike, a Ritz i Blažević pobijedili su 7:5, 7:6.

U četiri dana na Šalati više od 160 teniskih rekreativaca pokazuje svoje znanje i bori se za bodove, a priključila su im se i neka poznata lica iz svijeta sporta i estrade.

Tako je zaigrao i Roko Šimić, mladi nogometni reprezentativac i igrač RB Salzburga. U prvom je kolu izgubio od Nikole Letice 6:2, 6:3. U istoj je konkurenciji bivši nogometaš Manuel Bisaku prošao prvo kolo.

Turnir se nastavlja u subotu od 9 sati, a u konkurenciji parova nastupit će i Niko Kranjčar. Finala su u nedjelju od 14 sati.