RASPAO SE FERRARI

Kimi u bizarnom incidentu: Ne znam što se dogodilo!

24.07.2015 u 20:09

Bionic
Reading

Kimi Raikkonen doživio je neugodnost na prvom slobodnom treningu kada mu je otpalo prednje krilce i oštetilo bolid te probušilo gumu, no vjeruje da Ferrari može biti dobar u nedjeljnoj utrci...

Finski 35-godišnji vozač bori se za opstanak u Formuli 1. Iako su ga mediji već prekrižili i posjeli Valtterija Bottasa na njegovo mjesto u talijanskoj momčadi, Kimi dobrim rezultatom u Mađarskoj može preokrenuti tijek događaja i ostati dio sporta još barem jednu sezonu.

No, nije dobro počelo za F1 prvaka iz 2007. godine. Već na prvom slobodnom treningu bio je žrtva bizarnog incidenta, tijekom kojeg mu je otpalo prednje krilce i zatim se raspalo ispod bolida te probušilo gumu.

'Samo se odjednom slomilo. Oštetilo je prednji kotač te prednju i stražnju gumu. Ne znam što se zapravo dogodilo,' priznao je Kimi Raikkonen koji je u petak mogao parirati kolegi Vettelu, no Red Bull je bio brži od Ferrarija.

'Osjećaj je dobar i nadam se da ćemo do subote još poboljšati bolid pa ćemo vidjeti gdje ćemo biti u kvalifikacijama. Siguran sam može biti bolji,' uvjeren je Finac kojem je mjesto na pobjedničkom postolju prijeko potrebno.