Sve je jasno

Khabib Nurmagomedov jednom objavom vezanom uz šefa UFC-a Danu Whitea pokrenuo lavinu; ako je ovo istina...

25.11.2020 u 11:29

Bionic
Reading

Khabib Nurmagomedov je objavio fotografiju sa šefom UFC-a Danom Whiteom uz koju je dodao znakovitu poruku

Dagestanac Khabib Nurmagomedov je u 29 borbi u lakoj kategoriji pobijedio svih 29 puta, a nakon što je nedavno obranio naslov prvaka pobjedom nad Justinom Gaethjeom, objavio je da odlazi u mirovinu. Khabib je prestanak karijere objasnio smrću svoje oca i trenera Abdulmanapa.

Nakon što mu je ranije ove godine, nakon operacije srca i komplikacija izazvanih koronavirusom, preminuo otac, Khabib je rekao da se više ne želi boriti bez njega i odradio tek jednu, već dogovorenu borbu.

'Kada me UFC pozvao vezano za ovu borbu, pričao sam s majkom tri dana o tome hoću li ići bez oca. Obećao sam joj da će ovo biti moja posljednja borba. Ako sam dao riječ, onda je trebam ispuniti. Ovo je bila moja posljednja borba', rekao je Khabib nakon pobjede protiv Gaethjea.

Naravno, čim je otišao u mirovinu, fanovima i UFC-u je već počeo nedostajati i odmah se počelo pričati o njegovom povratku u kavez. Šef UFC-a Dana White je ranije već rekao kako misli da će se slavni borac ipak vratiti i to baš zbog pokojnog oca.

'Khabib i ja smo razgovarali. Bio je jako emotivan kada je ta borba završena, ali imam osjećaj da bi mogao ići po skor od 30:0. Njegov otac je htio da Khabib završi karijeru s omjerom 30:0 i mislim da mu on želi ispuniti tu želju', poručio je White nedavno, a mogućnost povratka dao je i Khabibov menadžer Ali Abdelaziz koji je na Twitteru napisao '30-0' i tako raspalio maštu fanovima.

Nakon ove dvojice oglasio se i sam Khabib. Dagestanac je na Instagramu objavio fotografiju s Danom Whiteom uz koju je napisao: 'Vidimo se uskoro, Dana'.

Naravno, ovu njegovu poruku navijači i oni koji prate UFC su protumačili kao jasan znak povratka borbama. Naravno, njegova je objava pokrenula lavinu euforičnih komentara navijača koji jedva čekaju da ga opet vide u akciji.