MAMIĆ NEZADOVOLJAN

Kek: Ovo je nagrada svima koji vole Rijeku!

13.05.2014 u 22:45

  • +12

Finale hrvatskog nogometnog kupa, HNK Rijeka - GNK Dinamo

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Trener Rijeke Matjaž Kek zadovoljan je nakon osvojenog Kupa, što je bila kruna njegovog vođenja kluba s Kantride…

Rijeka je sjajnu sezonu, u kojoj je osvojila drugo mjesto u prvenstvu i imala impresivnu europsku kampanju, zaokružila osvajanje trofeja. U finalu Hrvatskog nogometnog kupa Riječani su zasluženo svladali Dinamo u obje utakmice, a na Kantridi su golove postigli Mitrović i Kvržić te s konačnih 3:0 dotukli goste pred prepunim tribinama.

'Potpuno smo zasluženo osvojili trofej. Nije bilo lako, Dinamo je bio jako agresivan, zatresle su nam se noge u jednom trenutku, ali izdržali smo, to je veličina ovih igrača, kojima od srca čestitam,' izjavio je Matjaž Kek nakon utakmice pa zaključio:

'Ovo je nagrada svima ovim divnim ljudima, svima koji vole rijkeu. Pobijedili smo dva puta jedan veliki Dinamo, to je šlag na tortu naše sezone. Danas smo mi bili ti koji se veselimo. Čestitam Dinamu na korektnosti i želim mu sve najbolje u Ligi prvaka.'

Dinamo je odigrao blijedu utakmicu, a njegov trener nije bio dobro raspoložen nakon poraza.

'Čestitam Rijeci na osvajanju Kupa, mi nismo bili bolji, nismo zabili pogodak i nemam reći što drugo,' izjavio je Zoran Mamić pa odgovorio na pitanje jesu li ozljede oslabile njegovu ekipu uoči finala:

'Stanje naše momčadi je već duže poznato, ali to nije alibi za poraz i ne trebamo tražiti razloge za poraz.'