VIDEO

Katastrofalan debi Bjelice. Imao je sve, a onda mu je isključeni igrač završio u bolnici

20.04.2023 u 21:41

Bionic
Reading

Nevjerojatan splet okolnosti pretvorio je debi Nenada Bjelice na klupi turskog Trabzonspora na gostovanju kod Sivasspora u katastrofu

Nevjerojatan splet okolnosti debi Nenada Bjelice na klupi turskog Trabzonspora na gostovanju kod Sivasspora pretvorio je u katastrofu.

Bjeličina momčad je povela u 11. minuti preko Markovića, a onda se u 20. dogodio rijetko viđen scenarij i sve je krenulo nizbrdo.

Trabzonsporov igrač Jens Stryger Larsen napravio je očigledan prekršaj nad domaćim igračem Hakanom Arslanom, koji je u padu kopačkom pogodio Larsena u glavu.

Potekla je krv, a Larsen je zbog rušenja protivnika u čistoj gol situaciji dobio crveni karton, a domaćini penal iz kojeg su izjednačili- Zbog udarca u glavu Larsen je prebačen na pretrage u bolnicu, a njegovi su suigrači s igračem manje potonuli i izgubili 4-1.

Saiz je zabio iz tog penala za 1-1, pa je deset minuta kasnije Yesilyurt doveo domaćine u vodstvo 2-1, onda je Saiz u 58. minuti povećao na 3-1, da bi točku na i stavio Caicedo u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Gore nije moglo ispasti za hrvatskog trenera na klupi Trabzonspora.

Prijelomni trenutak utakmice pogledajte OVDJE!