TRENEROVA ODLUKA

Mierez zabio dva Lokosima, ali penale za Osijek neće pucati

20.04.2023 u 16:59

Bionic
Reading

U 30. kolu SuperSport HNL-a Slaven Belupo u petak 21. travnja s početkom u 18:10 sati gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa (MAXSport, MAXtv)

Trener Osijeka Borimir Perković u najavi utakmice na konferenciji za medije je prvo prozborio o atmosferu i kadrovskom stanju momčadi uoči susreta koji i jedne i druge može usmjeriti prema Europi.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Iza nas je malo bolji radni tjedan nego onaj uoči Lokomotive kad su nas zakačile ozljede i viroza. Situacija je, kada je igrački kadar u pitanju, puno bolja. Vraća nam se Lovrić, oporavio se Leovac tu je i Čeberko. Zaboravili smo što se dogodilo, fizički je spreman i konkurirat će za utakmicu. Za Barrija i Topčagića bio sam jasan i ranije. Oni nisu dio prve momčadi, nisu u svlačionici. Također nema Gržana i Nejašmića, a njihovom povratku se nadam nakon utakmice sa Slavenom', rekao je trener Osijeka pa se nakratko osvrnuo na utakmicu s Lokomotivom (2:2).

  • +18
SuperSport HNL: Osijek - Lokomotiva, 15.4.2023. Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

'To je nešto što bi Osijek trebao igrati. Zadovoljan sam dinamikom, brzinom i energijom. Tehnički je to bilo dobro, bili smo i koncentrirani. Vesele me golovi Ramona Miereza. Pričali smo nakon utakmice, imao je neugodnu ozljedu, ali karakter i velika želja da zaigra su mu sve vratili kroz golove.'

Mierez je zabio dva gola, ali nije pucao penal protiv Lokosa kojeg nije iskoristio Josip Špoljarić.

Perković je ustrajan da to i dalje ne bude Mierez:

'U slučaju da dođe do penala, pucat će ga Lovrić', rekao je trener Osijeka na press konferenciji.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
http://