ČETIRI GOLA DIEGA COSTE

Katastrofa za pamćenje Real Madrida: Nemilosrdni Atletico mu zabio sedam komada

27.07.2019 u 08:04

Bionic
Reading

Nogometaši Atletica pobijedili su u golijadi s visokih 7:3 Real Madrid i tako spustili na zemlju momčad Zinedinea Zidanea koja unatoč pojačanjima i dalje ne igra šampionski nogomet...

Nakon poraza od Bayerna i sretne pobjede boljim izvođenjem penala protiv Arsenala, Real je svoju američku turneju zaključio pravom blamažom ovog petka protiv Atletica u New Jerseyju.

  • +3
International Champions Cup: Real - Atletico Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U utakmici koju će Zinedine Zidane htjeti što prije zaboraviti već na poluvremenu je bilo 5:0 za gradskog rivala, a središnja figura utakmice bio je Diego Costa koji je uspio do 65. minute utrpati četiri pogotka, prije nego što je zajedno s Carvajalom zaradio crveni karton. Zabio je i mladi Joao Felix.

U završnici susreta Real je uspio ublažiti poraz pa je susret završio pomalo nevjerojatnim rezultatom 7:3.

Luka Modrić igrao je do 61. minute, u momčadi su započeli i Hazard te Jović, ali ništa nije pomoglo 'kraljevima' koji i dalje djeluju ranjivo, kao i tijekom prošle razočaravajuće sezone.

Real svoju sljedeću prijateljsku utakmicu igra u Münchenu protiv Tottenhama za tri dana, a tek 17. kolovoza u Primeri započinje sezonu gostovanjem kod Celte...