priprema se transfer

Katalonci otkrili šokantne prohtjeve Haalanda i njegovih zastupnika, a sada se o svemu oglasio i igračev agent Mino Raiola

05.04.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Mino Raiola je demantirao Katalonski radio koji tvrdi kako je pred Barcu postavljen niz suludih zahtjeva

Transfer Erlinga Brauta Haalanda se već i prije službenog prijelaznog roka pretvara u pravu spaunicu. Nedavno se pisalo kako će njegov menadžer Mino Raiola i otac Alf Inge Haaland obići sve zainteresirane klubove i reći im pod kojim uvjetima bi Erling eventualno došao u taj klub.

Ako je vjerovati Katalonskom radiju, u Barcinom slučaju ti uvjeti graniče s ludošću. Navodno su Raiola i Haaland senior otišli u klub i iznijeli svoju listu zahtjeva kojima su, blago rečeno, šokirali čelnike Barce. Prema spomenutom radiju, ne bi čak ni bila toliko sporna igračeva plaća od 30 milijuna eura koliko navodno traži da ne postoje i popratni troškovi koji uz njega dolaze.

Mino Raiola za ovaj posao traži čak 20 milijuna eura, a isti iznos poželio si je i Haalandov otac. Osim toga, za Borussiju traže 150 milijuna eura na ime odštete, a uvjet je i da Lionel Messi ostane u klubu i u sezonama koje dolaze kako bi Haaland mogao s njim igrati. Katalonski radio tvrdi kako je ovo doznao od izvora bliskog klubu, a Raiola je odlučio sve demantirati.

'Lažne vijesti se šire brzo i putuju daleko', poručio je kratko i jasno Raiola na društvenim mrežama i tako demantirao Katalonce.