'MRAVI' UOČI ZVEZDE

Kasun: Ako sam ja problem, otići ću podignute glave!

05.11.2011 u 11:30

Bionic
Reading

Za trenera mrava Androića utakmica protiv Zvezde mogla bi biti presudna, a klub demantira pregovore s Petrovićem, Repešom, Subotićem

Mario Kasun demantirao je da želi otići iz kluba, a klupski glasnogovornik Damir Klekar opovrgnuo je priče da se traži novi trener.

'Ako sam ja problem, otići ću sa zadovoljstvom, podignute glave', kazao je Zagrebov prvi centar.

A kako je prvom treneru slušati šaputanja da mu netko radi o glavi. Vlado Androić ovako je zborio:

'Ako je moj prethodnik morao otići nakon dva poraza, zašto takav stav ne bi primijenili i prema drugima. Ja sam realan, situacija je takva da se o tome mora razmišljati. Rekao sam da igrači imaju povjerenja u mene, no ono svakim novim porazom doista može biti manje'.

Sve se to pričalo uoči večerašnje utakmice s Crvenom zvedom (Draženov dom u 20 sati) koja bi doista mogla biti Androićevo biti li ne biti. Svjestan je toga i on:

'Prije bih pristao na to da pobijedim i odem nego da izgubim i ostanem. Ako klupsko vodstvo ima kakvih sumnji, ja ću prvi reći da mi je to posljednja utakmica kao prvom treneru'.

Simpatična je podudarnost da Cibona isti vikend (nedjelja, 17) gostuje kod Partizana. Goran Suton kaže da nikad nije igrao u Pioniru, ali zna što ga ondje čeka, pa tako i ponajbolji europski centar Peković. Cedevita danas gostuje kod Sagadinova Heliosa (17).