LIJEVI BEK

Karoglan u virozi, Blatnjak najavio mogući debi velike Hajdukove nade: On to može

09.02.2024 u 15:34

Bionic
Reading

U 22. kolu SuperSport HNL-a Hajduk u nedjelju (15 sati, MAXSport 1, MAXtv) na Poljudu dočekuje Slaven Belupo. Trener Bijelih Mislav Karoglan je virozan pa je press konferenciju uoči ogleda s Koprivničanima odradio njegov pomoćnik Dragan Blatnjak

'Poslije Osijeka nas je pohvatala viroza. Nadam se da će se trener oporaviti. Žaper se vratio u pogon, više-manje svi su spremni osim Livaje koji vrlo vjerojatno neće konkurirati', prenosi Blatnjakove riječi Dalmatinski portal.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Pritisak je uvijek u Hajduku. Svjesni smo da smo ove dvije utakmice mogli više, posebno protiv Rijeke. Ostali smo dužni navijačima, nadam se da ćemo to u nedjelju ispraviti s dobrom utakmicom i tri boda. Slaven Belupo je dobra ekipa. Tranzicijski, jako okomiti. Na Rujevici su dobili 4:2. U zoni komfora su, oni mogu samo dobiti, a ne toliko izgubiti. Moramo gledati sebe, odraditi utakmicu kako ljudi od nas očekuju. Ulazimo maksimalno motivirani s ciljem osvajanja tri boda', istaknuo je Blatnjak, a onda progovorio o kritičnoj poziciji lijevog beka.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

imun Hrgović je u konkurenciji. Imamo dva treninga do utakmice. Ako Šimun bude igrao ima maksimalnu podršku. Uvjereni smo da on to može' zaključio je Blatnjak. Hrgović je dio nadarene generacije Hajduka koja je prošle sezone igrala finale juniorske Lige prvaka.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.