PREDSJEDNIK SAVEZA ZNA

Karadžić optužio Šimunića za neuspjeh Srbije!

18.03.2014 u 19:17

Bionic
Reading

Predsjednik Nogometnog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić je na sjednici skupštine u Staroj Pazovi dobio jednoglasnu podršku da ostane na čelu saveza, uz uvjet da do kraja travnja napravi radikalne promjene, inače će se zatražiti održavanje izvanrednih izbora.

Podnoseći izvještaj za dosadašnji rad, Karadžić se još jednom osvrnuo i na kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Brazilu proglasivši bivšeg izbornika Sinišu Mihajlovića i hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunićima glavnim krivcima za srpski neuspjeh.

'Neodlazak na SP u Brazil naš je najveći neuspjeh. Rezultat je izostao, a Siniša Mihajlović je malo pretjerao s pomlađivanjem. Nije isti posao izbornika i trenera,' kazao je Karadžić dodavši: 'Šimunićev prekršaj na Sulejmaniju zaustavio nas je da pobijedimo Hrvatsku u Beogradu i izborimo dodatne kvalifikacije. Siguran sam kako bi u 'baražu' napravili puno,' ocijenio je.


Prvi čovjek FSS-a smatra kako novog izbornika očekuju 'slatke brige' jer Srbija prvi put ima 30 do 40 kvalitetnih igrača.

'Imamo visoku kvalitetu. Prvi put Srbija ima 30 do 40 igrača i izbornika će 'boljeti glava',' kazao je stari - novi predsjednik FSS-a.

Nakon odlaska Siniše Mihajlovića reprezentaciju Srbije privremeno vodi Ljubinko Drulović, a novog izbornika savez će odrediti do 15. lipnja.