POLICIJA SUMNJA I DOKAZUJE

Karabatić i Montpellier namjestili još jednu utakmicu?

03.10.2012 u 21:33

Bionic
Reading

Montpellier je 26. travnja, 16 dana prije sporne utakmice protiv Cesson-Rennesa, igrao u gostima kod posljednjeplasirane momčadi Nimesa i doživio prvi od dva poraza u sezoni. To ne bi bilo sumnjivo da britanske i azijske kladionice nisu prijavile kako su za vrijeme tog susreta stizale velike uplate na poraz Montpelliera

Francuska je policija na konferenciji za novinare objavila vijest da sumnja kako utakmica koju su rukometaši Montpelliera namjestili protiv Cesson-Rennesa prošle sezone nije jedina.

Montpellier je 26. travnja, 16 dana prije sporne utakmice protiv Cesson-Rennesa, igrao u gostima kod posljednjeplasirane momčadi na kraju sezone, Nimesa, i doživio prvi od dva poraza u sezoni. To ne bi bilo sumnjivo da britanske i azijske kladionice (internetske) nisu prijavile kako su za vrijeme tog susreta protiv Nimesa stizale velike uplate na poraz Montpelliera!

Nimes je na kraju ispao iz lige, a Montpellier osvojio osmi naslov u posljednjih devet godina prve francuske rukometne lige. Spomenutih 16 dana kasnije uslijedio je novi poraz kod Cesson-Rennesa, a tada su uplate bile u nekoliko kladionica diljem Francuske, a iste su izvršavale djevojke igrača, te neki članovi kluba.

Sud u Montpellieru je u utorak navečer podigao optužnicu, između ostalih, i protiv uglednog francuskog rukometaša Nikole Karabatića, jednog od najboljih na svijetu zadnjih godina. Iste optužnice terete njegovog brata Luku, potom i djevojke braće Karabatić protiv kojih je podignuta optužnica za ilegalno klađenje, a među optuženima je i sadašnji francuski reprezentativac Samuel Honrubia.