slažu dream team

Kapetan Reala Sergio Ramos dobio nemoralnu ponudu i sada je jasno da napušta Madrid; ovo čelnici kraljevskog kluba nisu očekivali

25.01.2021 u 15:34

Bionic
Reading

U Realu Madrid još uvijek ne znaju s kojom će momčadi igrati sljedeće sezone, a sve je bliže odlasku iz kluba i kapetan Sergio Ramos što bi bio novi udarac

Poznato je kako 34-godišnji Sergio Ramos, kojem ugovor ističe u lipnju ove godine, uporno odbija produžiti suradnju.

Činjenica jest kako kapetan još nije potpisao novi ugovor, a doznaje se kako nije zadovoljan uvjetima. Naime, čelnici Real nude Ramosu jednogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja za maksimalno još jednu sezonu. Ramos je tu ponudu odbio jer je tražio garantirani dvogodišnji ugovor te uz to ne pristaje na smanjene plaće. Poznato je kako Ramos ima godišnju plaću od 12 milijuna eura i za manje od toga ne pristaje igrati.

S druge strane poznato je kako Ramosa silno žele čelnici francuskog PSG-a koji polako slažu pravi Dream Team. Tako se doznaje kako su čelnici PSG-a ponudili uvjete koje ne može odbiti, garantirani trogodišnji ugovor prema kome bi zarađivao 15 milijuna eura godišnje.

Tu nemoralnu ponudu Real nikako ne može mečirati i čini se kako bi kapetan mogao napustiti Madrid, prije nego su u klubu računali. A odlazak kapetana i jednog od najboljih obrambenih igrača svijeta, koji je s Realom osvojio ukupno 22 trofeja uključujući četiri titule prvaka Europe, zaista bi bio velik udarac za kraljevski klub.