PRED EL CLASICO

Kapetan iskreno priznao što misli o ovome Realu i Luki Modriću!

21.03.2015 u 17:42

Bionic
Reading

Kapetan Reala Iker Casillas (33) uoči velikog derbija u Barceloni svojom iskrenom izjavom sigurno nije poboljšao atmosferu u svlačionici, ali je zato pohvalio hrvatskog reprezentativca Luku Modrića

'Real Madrid je dotaknuo dno, a jedina pozitivna stvar u posljednje vrijeme je povratak Luke Modrića, Svi smo sretni što se Modrić oporavio i što je opet s nama. Vjerujem da će nam pomoći protiv Barcelone', rekao je Casillas za Hinu ispred stadiona Santiago Bernabéu u Madridu.

Real u nedjelju u 21 sat igra u Barceloni utakmicu koja bi mogla odlučiti prvaka.

'Moramo zaboraviti da smo do siječnja imali 22 pobjede u nizu, pali smo, i derbi je prilika da se vratimo ondje gdje smo bili ranije. Povratak Modrića jedina je dobra stvar u posljednje vrijeme', napomenuo je Casillas.
Vodeća Barcelona ima 65 bodova, Real Madrid 64, a Valencia 60.

'Bit će teško, Barcelona u posljednje vrijeme igra dobro, podigla je formu, no izgledi su podjednaki', rekao je Casillas.

Modrić bi trebao početi utakmicu i to će mu biti treći nastup nakon ozljede lijeve noge u studenom u Milanu na utakmici Italije i Hrvatske. Momčadi se pridružio nakon 114 dana te je igrao protiv Schalkea i Levantea, a publika u Madridu od njega ima velika očekivanja.

'Ovdje igrači brzo nauče da se uvijek puno očekuje od njih, znatno više nego u drugim klubovima', dodao je Casillas koji je nakon domaćeg poraza od Schalkea ispraćen salvom zvižduka, baš kao i ostatak momčadi.


Iker Casillas, simbol Real Madrida i Španjolske, nalazi se na udaru kritika posebno nakon Svjetskog prvenstva i osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea.

'Nisam dobro branio niti se dobro osjećao, nisam bio svjež. Uvijek se golmana krivi, no to sada treba zaboraviti i misliti na utakmicu u Barceloni', napomenuo je Casillas koji smatra da se vratare ne vrednuje dovoljno.

'Da bi jedan vratar uopće ušao u konkurenciju pet najboljih nogometaša svijeta mora iza sebe imati fantastičnu sezonu te osvojiti brojne trofeje dok za igrače to nije uvijek tako', poručio je Casillas, koji je komentirao i ždrijeb četvrtfina Lige prvaka koji je odredio da Real Madrid igra protiv gradskog rivala Atlético Madrida, baš kao u lanjskom finalu u kojem je u produžecima Real osvojio naslov.

'Lani smo bili favoriti no u finalu smo naišli na snažan Atlético, čiji su igrači bili izuzetno dobro organizirani. Mislim da smo svi patili na putu do tog naslova i zato je trofej bio slađi', govorio je Casillas koji smatra da će ove godine biti izuzetno teško obraniti naslov najbolje momčadi Starog kontinenta.

'Dat ćemo sve od sebe no bit će teško jer nam konkuriraju najjače momčadi na svijetu. Imamo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva i naravno naš cilj je uvijek trofej', zaključio je Casillas.