conteov debakl

Kaos u Chelseaju: Na terenu katastrofa, a uvrijeđena zvijezda pobjegla!

15.08.2017 u 20:40

Bionic
Reading

Nogometaši Chelseaja u neugodnoj su seriji od četiri poraza u nizu, a sve je to u sjeni sukoba Antonija Contea i Diega Coste. Brazilac je napustio klub i čeka u domovini da ga napokon prodaju...

Kao i prije dvije godine Chelsea je nakon titule prvaka u velikoj krizi. Tada je to svojom glavom platio Jose Mourinho, ovaj put bi ista sudbina mogla pogoditi Antonija Contea.

Naime, londonski klub u seriji je od četiri poraza u nizu. Nakon neuspjeha protiv Bayerna i Intera u prijateljskim utakmicama ništa bolje nije bilo niti protiv Arsenala u Community Shieldu, a onda se u subotu dogodio najveći šamar: poraz kod kuće od slabašnog Burnelyja na otvaranju Premiershipa.

Chelsea je ovog ljeta doveo tek Alvara Moratu od zvučnijih pojačanja, a bivši napadač Reala trebao bi zamijeniti Diega Costu koji se posvađao s trenerom i želi napustiti klub.

Upravo je Costa u središtu zanimanja ovih dana, jer je odlučio bez dopuštenja napustiti Englesku i vratiti se u domovinu, nakon što je izbačen iz prve momčadi i potjeran u rezervnu.

'Tretiraju me kao kriminalca,' požalio se Brazilac sa španjolskom putovnicom.

Diego se želi vratiti u Atletico Madrid, no cijeli posao negdje je zapeo i sada vodi rat sa svojim trenutnim poslodavcem. Chelsea od njega traži da se vrati u klub i prijeti mu kaznom od 300 tisuća funti, a Conte ga pak ne želi ni vidjeti u svojoj blizini i drago mu je što je pobjegao.

Zaista pravi kaos u Chelseaju koji se iz šampionske družine pretvorio u konstantne gubitnike, a nije mu prvi put...