KAD ĆE DOĆI RASPLET?

Kaos oko Luke Modrića nije gotov! Ako je ovo istina...

11.06.2023 u 16:28

Bionic
Reading

Sapunica oko Luke Modrića još nije gotova, barem dok ne izađe službena informacija da je produljio vjernost Realu na još godinu dana

Naime, prije nekoliko dana pojavila se izjava neimenovanog izvora iz Reala koji je tvrdio kako je hrvatski kapetan potpisao novi ugovor do ljeta 2024. i da će službena objava biti nakon finala Lige prvaka između Manchester Cityja i Intera (1:0).

No prema brojnim stranim medijima, od kojih su neki bliski 'Kraljevskom klubu' Saudijci nisu odustali od njegovog dovođenja.

Španjolski novinar Ramón Álvarez de Mon ima i konkretne informacije i tvrdi da su Saudijci ponudili Modriću 100 milijuna eura za dvije sezone te da  hrvatski kapetan 'ozbiljno razmatra' ponudu koju je 'gotovo nemoguće odbiti0.

Ta zemlja tako želi dovesti još jednog osvajača Zlatne lopte nakon što su već kod njih stigli Ronaldo i Benzema. Španjolci Modrićevu situaciju uspoređuju s Benzeminom koji je trebao ostati u Realu, ali se u kratko vremena sve promijenilo, a isto se događa i s hrvatskim veznjakom.