svi im se smiju

Kamo ide 'moderni' nogomet? Pljusku navijačima opalili na stadionu Manchester Cityja

07.05.2019 u 19:39

Bionic
Reading

Manchester City u ponedjeljak je u posljednjoj utakmici 37. kola pobijedio Leicester City prekrasnim golom Kompanyja 1:0 te preuzeo vrh tablice od Liverpoola

Guardiolina momčad kolo uoči kraja prvenstva ima sve u svojim rukama. Jer uoči posljednje utakmice ima bod više od drugoplasiranog Liverpoola. Pobjedu protiv 'lisica' osigurao je belgijski nogometaš Vincent Kompany, koji je fenomenalnim udarcem s 30-tak metara svladao Kaspera Schmeichela.

No, koliko god 'plavi' dio Manchestera bio sretan, toliko se mnogi zgražaju nad rezultatima ovog kluba jer, mišljenja su, da nije novca arapskih vlasnika i enormnih ulaganja, ne bi bilo ni rezultata. I zato se mnogi sprdaju s klubom nazivavši ga 'plastičnim'.

A da imaju razloga za podrugivanje, potrduli su se i čelnici kluba, koji su dio navijačkih transparenata, poznatih 'plahti' na kojima su imena raznih podgrupa, pretvorili u digitalni oblik i prikazali ih na displayima.

Naravno, navijači koji se protive ovakvom odnosu protiv nogometa, ujedinjeni pod nazivom 'Against Modern Football - AGM', sada se sprdaju kako više neće morati uzimati transparente suparnicima već samo USB stickove.