najveći izazov dosad

Kalinićeve očekivane prve riječi nakon što se pojavio u Milanu

21.08.2017 u 19:19

Bionic
Reading

Nikola Kalinić odradio je liječnički pregled u Milanu i sve je spremno za njegovo potpisivanje za novi klub u utorak, zbog čega je vrlo sretan...

Naš 29-godišnji napadač pred najvećim je klupskim izazovom u karijeri. Milan se izuzetno pojačao ovog ljeta i bit će ozbiljan kandidat za osvajanje Scudetta, a nakon dva mjeseca pregovora s Fiorentinom Kaliniću je napokon dopušteno da promijeni sredinu i nastavi karijeru na sjeveru Italije.

  • +12
Nikola Kalinić Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

U nedjelju je Milan i službeno potvrdio da Nikola postaje novi napadač njegove momčadi, u kojoj bi u ofenzivi trebao sugrađivati s Borinijem, Calhanogluom i Andreom Silvom, a uvjerljivi trijumfi protiv Škendije i Crotonea na otvaranju sezone pokazuju da Montellina momčad ima moć pred golom suparnika.

'Sretan sam što sam ovdje,' bile su očekivane prve riječi Kalinića koji je ovog ponedjeljka obavio liječnički pregled, a potpisivanje ugovora očekuje se u utorak.

Talijanska Gazzetta tvrdi da je posao koštao Milan 25 milijuna eura, a Nikola će prvu sezonu odraditi u obliku posudbe u vrijednosti od 10 milijuna, a sljedećeg ljeta crveno-crni za otkup ugovora morat će dati još 15.

Milan ovog tjedna igra dvije utakmice: uzvrat protiv Škendije i prvenstveni dvoboj s Cagliarijem, a ako sve prođe prema očekivanjima, Kalinića bismo već za vikend mogli vidjeti u dresu novog kluba...