ŠUŠKA SE

Kalinić mijenja Cassana u Sampdoriji?

09.01.2009 u 12:04

Bionic
Reading

Premda su u Splitu trenutno u modi rukometaši i puno je važnije hoće li Ivano Balić zaigrati na Svjetskom prvenstvu nego bilo što drugo, uspjesi Hajduka u Zadru nisu pali u drugi plan

Suvereni hod kroz Dvoransko prvenstvo tijekom kojeg je Hajduk nanizao pet pobjeda te jedina momčad bez poraza dodatno intrigiraju navijače 'bilih' uoči početka priprema. Činjenica je da strateg bijelih Ante Miše još uvijek ne zna za poraz na klupi Hajduka. Nakon devet utakmica bez poraza u okviru prvenstva i Kupa, nanizao je i pet pobjeda na Dvoranskom prvenstvu.

Sjajna atmosfera u 'biloj' svlačionici nije narušena ni informacijom da se Hajdukov stari znanac Walter Mazzarri zainteresirao za Nikolu Kalinića. Mazzarri je napadača Hajduka upoznao kao trener Sampdorije u lanjskom ogledu sa Splićanima u okviru Kupa Uefa i sad ga je poželio vidjeti u svojim redovima.

Milanski Inter pokazao je interes za Cassana i ako dođe do realizacije tog transfera, Sampdorija bi iskoristila priliku i tim novcem dovela Kalinića. Transfer još uvijek nije ni blizu realizacije, pogotovo što Hajduk nije oglasio prodaju svog najboljeg napadača, no kad počne ples milijuna, nije nemoguće da Kalinić preseli u Genovu.

Treba spomenuti kako je Hajduk opet obnovio pregovore s braničem Hrvojem Vejićem i tek ćemo vidjeti kako će se rasplesti ta priča.