KRIZA PREVELIKA

Kalinić ispucao svoje kredite kod trenera Fiorentine?

20.02.2016 u 10:09

Bionic
Reading

Prema predviđanju talijanske Gazzette dello Sport, Nikola Kalinić u nedjelju protiv Atalante drugu će utakmicu u nizu započeti s klupe...

Hrvatski 28-godišnji napadač bio je u odličnoj formi prošle jeseni, no u novoj kalendarskoj godini upao je u krizu i nije zabio pogodak puna dva mjeseca. Trener Paulo Sousa imao je strpljenja s njim i redovito mu davao prilike, no čini se da Kalinić polako ispucava svoje kredite.

U četvrtak protiv Tottenhama u Europskoj ligi Nikola je dobio tek posljednjih pola sata, a čini se da ga strateg Fiorentine nije odmarao za Seriju A. Prema pisanju Gazzette dello Sport, Kalinić bi trebao započeti na klupi i u nedjelju protiv Atalante, a prednost će dobiti Babacar.

S druge strane, povratnik u momčad Milan Badelj nakon ulaska s klupe protiv Engleza trebao bi startat od prve minute te tako polako vratiti mjesto u ekipi koje je čvrsto držao u prvom dijelu sezone.

Fiorentina drži treće mjesto u Seriji A te se s Romom i Interom bori za treću poziciju koja sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.