TALIJANSKI MEDIJI DOZNALI

Kalinić igra u životnoj formi, ali ova vijest će ga uznemiriti!

13.01.2016 u 14:37

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Nikola Kalinić preporodio je igru Fiorentine koja je hit talijanske Serie A, a podatak kako se njegova momčad cijelo vrijeme nalazi pri vrhu ljestvice dovoljno govori. Jedan od najboljih igrača Viola ove sezone svakako je 28-godišnji Solinjanin

Međutim, kako donose neki talijanski mediji čelni ljudi Fiorentine ipak su u potrazi za još jednim napadačem kako bi imali širinu, a to je naravno Mario Gomez koji je ljetos posuđen iz u Bešiktaš (jednogodišnja posudbu uz pravo otkupa ugovora).

Činjenica kako je Kalinić u dosadašnjih 18 kola zabio 10 golova (3. strijelac lige) očito nije bila dovoljna pa bi naš nogometaš uskoro mogao dobiti snažnu konkurenciju. Nema sumnje da će ga ova vijest malo uznemiriti.

Podatak kako je nekada velika njemačka zvijezda Gomez s 13 golova trenutačno vodeći strijelac u turske lige (jednak broj golova zabio je i Samuel Eto'o) govori kako Kaliniću neće biti lako zadržati poziciju u prvoj momčadi. Pogotovo ako upadne u krizu.

Dodajmo kako bi otkup Gomezovog ugovora od Fiorentine ukupno Bešiktaš koštao oko devet milijuna eura što svakako nije malen novac za igrača koji će u srpnju proslaviti 31. rođendan.