je li ovo moguće?

Kakvo iznenađenje! Nakon žestokih kritika, Luka Jović mogao bi biti dio 'paketa' vrijednog vrtoglavih 70 milijuna eura

12.08.2020 u 20:54

Bionic
Reading

Mladi srpski nogometaš Luka Jović mogao bi već nakon jedne sezone napustiti madridski Real Madrid. Nogometaš rođen u Bijeljini nikoga nije oduševio, pa niti opravdao svoj prošlogodišnji transfer iz Eintrachta, koji je 'kraljevski klub' koštao velikih 60 milijuna eura. Sada je srpski reprezentativac opet na udaru medija na Pirenejskom poluotoku.

Ovoga puta Jović se našao na naslovnici ugledne Marce koja je izračunala da golovi nikada nisu koštali Real toliko koliko je to sada slučaj s ovim igračem.

Svaki njegov gol, a postigao ih je tek dva, koštali su klub 30 milijuna eura!

Poznati španjolski list, ali prvenstveno po 'neprovjerenim informacijama', 'Don Balon' prenosi da bi srpski napadač mogao ovog ljeta preseliti se u Torino i postati suigrač Cristianu Ronaldu.

Novi trener Juventusa Andrea Pirlo želi znatno pomladiti svoju momčad pa je ozbiljno zainteresiran za angažmanom 22-godišnjeg Srbina, koji se nije najbolje snašao u Real Madridu.

Poznato je da je prva meta torinskog kluba Isco, ali uz sjajnog španjolskog veznjaka Juve želi još jednog igrača Reala. Slavni talijanski klub spreman je 'kraljevima' ponuditi 70 milijuna eura za ovaj dvojac.

Pirlo je još ranije izjavio da je Juventusu potreban igrač kao Isco ako se želi boriti za naslov u Ligi prvaka, a Jović mu se sviđa jer je sposoban osvojiti loptu i iz odbijanca stvoriti novu priliku.