treba im Hakimi

Kakva transfer bomba iz PSG-a! Poslali su nemoralnu ponudu Interu za bivšeg igrača Reala zbog čega je milanski klub odmah odbio veliki Chelsea

23.06.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Francuski velikan PSG želi do kraja ovog tjedna ostvariti transfer bočnog igrača Intera Achrafa Hakimija. Pariški klub nudi 70 milijuna eura plus bonuse. Prava transfer bomba u vrijeme kada se igra Euro...

Ta ponuda - koju mnogi nazivaju nemoralnom jer nije poznato koliki su bonusi - prihvatljivija je Interu od Chelseajeve, koji nudi 60 milijuna eura plus lijevog braniča Marcosa Alonsa, objavili su talijanski mediji.

Achraf Hakimi je ponikao u Real Madridu, ali kod trenera Zinedinea Zidana nije dobio priliku, pa je dvije sezone proveo na posudbi u Borussiji Dortmund (2018–2020), a njegov talent došao je do izražaja u drugoj sezoni posudbe Borussiji.

Po isteku posudbe, u rujnu prošle godine, Real Madrid je marokanskog reprezentativca prodao Interu za 45 milijuna eura. Hakimi, koji može igrati desnog ofenzivnog braniča ili krilo, i u Interu je dokazao svoju vrijednost, te je bio jedan od važniji igrača na putu do naslova prvaka Italije.

U 45 utakmica u svim natjecanjima upisao je sedam golova i 11 asistencija. No, budući da je Inter u teškoj financijskoj situaciji mora prodavati igrače, a kad su vagali hoće li na transfer listu staviti argentinskog napadača Lautara Martíneza ili Hakimija, odlučili su se za marokanskog nogometaša.