ŠPANJOLSKA ISPALA

Kakva senzacija: Srbi bacili na koljena prvaka Europe!

14.10.2014 u 21:07

Bionic
Reading

Srpska mlada U-21 reprezentacija pobrinula se za najveću senzaciju doigravanja za Europsko prvenstvo sljedeće godine. Izbacili su u Španjolsku pobjedom u gostima…

Španjolska mlada izabrana vrsta nije znala 35 utakmica za poraz i osvojila je sve što se može osvojiti u ovoj dobnoj kategoriji, ali porazom od Srbije ne samo što je ostala bez Eura 2015., već i bez nastupa na Olimpijskim igrama u Riju. Težak je to udarac velikoj nogometnoj naciji koji je žestoko odjeknuo u njihovim medijima.

Nakon 0:0 u Jagodini, Španjolci su kod kuće bili favoriti za prolazak dalje, posebno nakon što su se prošetali u grupnoj fazi sa sedam pobjeda i jednim porazom. No, dogodila se istinska senzacija. Isco, Munir, Sergio Roberto, Deloufeu, Saul, Sandro, Muniain i ostale mlade superzvijezde izgubile su od Srbije, zahvaljujući autogolu Saula i pobjedničkom golu Filipa Kostića u sudačkoj nadoknadi, koji je potvrdio veliko slavlje naših susjeda.

Srpska je mlada U-21 reprezentacija tako ostvarila jedan od svojih najvećih uspjeha u povijesti, a ova pobjeda će svakako podići cijenu izabranika Radovana Čurčića na nogometnom tržištu.


Doigravanje za Euro U-21 2015.:

Španjolska – Srbija 1:2 (Sergio Roberto 90+1 / Saul a.g. 31, Kostić 90+3)